Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rihanna

26. 8. 2007

Rihanna celým jménem Rihana Robin Fenty odstartovala vskutku dobře. Hvězda RnB a soulové scény, se narodila na Barbadosu v roce 1987. Jako teenager zpívala svým kamarádům a rodině jen pro zábavu. Jednoho dne ji její kamarád představil hudebnímu producentovi Evanu Rogersovi v New Yorku. Rogers byl velmi překvapen, jaký velký talent se v Rihanně ukrývá. Nahrál s Rihannou demo s 20 songy, hitem Pon de replay, které pak všechny poslaldo vydavatelství Def Jam Records.

A vyšlo to.Její singl Pon de replay obletěl rádiacelých Spojených států. Stejné úspěchy slavilo i její album Music of the sun, které bylo vydáno 30.srpna 2005 Rihanna prohlásila, že se nechala inspirovat interprety jako například: Alicia Keys,Beyonsé a Mariah Carey.Její album zní především ve stylu RnBb, hip hopu a soulu. Její první velký hit "Pon de Replay" se rychle vyskákal na druhé místo v amerických hitparádách a na 15. v Kanadě.Zrodila se nová RnB hvězda.

V dubnu 2006 Rihanna vydala druhé album A Girl Like Me a jeho hity jako například S.O.S, Unfaithful nebo Break it off (duet se Seanem Paulem) opět vyhrávají na všech amerických hitparádách. K singlu S.O.S Rihanna natočila klip pro Nike, který se stal velmi uspěšným.

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

grunzova

(anastazie grundzova, 14. 3. 2009 22:40)

Ahoj chtela bich vam rict ze vas mam moc rada a chtela bich vas videt na vlasni oči dekuji za pochopeni...

Re: grunzova

(fififak, 26. 10. 2010 14:03)

ses divna rihana je totiz blba a hnusna

Re: grunzova

(fififak, 26. 10. 2010 14:04)

ses divna rihana je totiz blba a hnusna